Συγγραφείς:Χ. Ρούκος1, Χ. Κουτσούκης2, Κ. Ακρίδα – Δεμερτζή3, Φ. Χατζηθεοδωρίδης4, Σ. Κανδρέλης2
1 Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Διεύθυνση Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων, Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών, Ποιοτικού &Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Ιωαννίνων, Οδός Τέρμα Πανεπιστημίου, 45110 Ιωάννινα 2 Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας & Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής, Τεχνόπολη Κωστακιών ΤΕΙ Ηπείρου, 48100 Άρτα 3 Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Τμήμα Χημείας, Τομέας Βιομηχανικής Χημείας & Χημείας Τροφίμων, Εργαστήριο Χημείας Τροφίμων, Πανεπιστημιούπολη, 45110 Ιωάννινα. 4 Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής , Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων, Τέρμα Κοντοπούλου, 53100 Φλώρινα
Λέξεις Κλειδιά:Κτηνοτροφία ακριβείας, Διαχείριση βόσκησης
Αρχείο PDF:Κατεβάστε τη Δημοσίευση σε PDF Αρχείο
Βιβλίο:Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΙΒΑΔΟΠΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ - Πρακτικά 9ου Πανελλήνιου Λιβαδοπονικού Συνεδρίου, Λάρισα, 9-12 Οκτωβρίου 2018 (Επιμέλεια έκδοσης: Ζωή Μ. Παρίση, Πέτρος Κακουρος)
© Copyright 2008-2015 by HERPAS - Hosted by Alt3rnet